Tisztelt Látogató,

 Üdvözöljük a Biztovill Kft Honlapján.

Társaságunk évek óta elkötelezte magát a prémium minőségű Hectronic GmbH termékeinek forgalmazása, telepítése, javítása mellett. A legnagyobb Magyarországi szerviz cégekkel együttműködve vállaljuk ezek állandó felügyeletét, karbantartását, ellenőrzését vagy akár azonnali szerviz igények kiszolgálását is.

A Hectronic GmbH intelligens Parkoló és Üzemanyag töltőállomás megoldásaival elkötelezte magát az innováció útján. Ez az egy gyártó az ön összes kérdésére tudja a megoldást. A folyamatos és állandó fejlesztések biztosítják, hogy önnek ne legyen semmilyen gondja azon kívül, hogy mekkora összeget takarítson meg! Bérleti konstrukcióban lehetőséget biztosítunk időszakos építési területekre vagy akár tartós bérletre is. Ebben az esetben önnek a bérleti díjon kívül, semmilyen más költsége nincsen!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel a kapcsolatot cégünk képviselőivel, vagy a visszahívás menüben adja meg adatai.

 Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú, teljes egészében magyar érdekeltségű vállalkozás. Rendelkezésre álló gépparkunk, eszközeink, valamint munkatársaink szakértelme és megrendelőinknél elért pozitív megítélésünk, az Ő bizalmuk révén képesek vagyunk felvenni a versenyt a teljes egészében külföldi érdekeltségű, hazánkban működő, hasonló tevékenységű multinacionális cégekkel szemben.

Támogassa Ön is a magyar cégeket, dolgoztasson Ön is magyar vállalkozásokkal!

Köszönettel: Biztovill Kft.